یکی از بزرگترین نگرانیهای کسانی که به دندانپزشکی مراجعه میکنند، نگرانی در مورد دردناک بودن درمانهای دندانپزشکی است. معمولاً مراجعین دندانپزشکی در مورد نحوهٔ بیحسی و اینکه چه طور قرار است درد آنها کنترل شود، سؤالات و ابهاماتی دارند.دندانپزشکی بدون درد رویکردی است که درد را در حین اعمال دندانپزشکی حذف میکند و به هراس از دندانپزشکی پایان می دهد. در این کلینیک از روشهای متنوعی برای جلو گیری از هراس و درد در حین اعمال دندانپزشکی استفاده می شود:
با ایجاد محیطی صمیمی و آرام در فضای مدرن انتظارمراجعین قبل از کارهای دندانپزشکی سعی در آرامش روانی مراجعین داریم.
در افراد بسیار مضطرب با تجویز دارو های آرامش بخش با دوز بسیار . کم این اضطراب مرتفع خواهد شد .
با توضیح کامل در مورد روند درمان توسط دندانپزشک و در جریان قرار گرفتن مراجعین از پروسه درمان و همراهی آنان تا پایان درمان بخش . اعظمی از سوالات ونگرانی ها مرتفع می شود.
فبل از انجام اعمال دندانپزشکی توسط ژل های بی حس کننده موضعی . روی ناحیه درمان از درد تزریق به میزان قابل توجهی کاسته می شود .
بی حسی کامل ناحیه درمان در حین اعمال دندانپزشکی تجربه ای وصف . ناشدنی رااز درمان های دندانپزشکی به خاطره ها می افزاید
برای راحتی بیشتر بیمار از سوزنهای مخصوص فوق العاده باریک و سرنگ های مخصوص استفاده میشود که راحتی بسیار بیشتری را فراهم میکند.
با انجام درمان روی چند دندان دریک جلسه ار تعداد دفعات مراجعه کاسته می شود و این چیزی است که اغلب مراجعین خواستار آن هستند.
لبخند اولین تصویری است که دیگران از شما خواهند داشت ، کاملا منطقی است که شما دوست داشته باشید لبخندی زیبا، دلنشین با دندان هایی درخشان ، سفید، زیبا و سالم داشته باشید. لبخند زیبا ، دندان های سالم ، لثه سالم یکی از نشانه های سلامت جسمی و روحی انسان هاست ، با داشتن دندان های سالم و طراحی لبخند دلنشین افراد در روابط اجتماعی راحت تر می خندند و سعی نمی کنند جلوی دهان خود را بگیرند یا نخندند، بنابراین با خیال راحت و بدون استرس از دیده شدن دندان های پوسیده ، شکسته یا بدرنگ از ته دل خواهند خندید .
شاید بارها شنیده باشید که شخص به علت وضعیت نا مناسب دندانی و طرح لبخند نا زیبا موقعیت های شغلی را از دست می دهد ، در فعالیت های اجتماعی شرکت نمی کند ، و از اعتماد به نفس پایینی برخوردار است.
لبخند سالم و دلنشین تاثیر عمیق و ماندگاری روی بیننده خواهد داشت و شخص مثبت و با اعتماد به نفس بالا در فعالیت های اجتماعی ، شغلی و خانوادگی حضور خواهد یافت.
طبق تحقیقات آکادمی زیبایی آمریکا بیش از ۹۹% بزرگ سالان آمریکایی اعتقاد دارند که لبخند یکی از مهم ترین فاکتور ها در روابط اجتماعی و موقعیت های کاری و شغلی است. به همین علت افراد زیادی هستند که به دنبال بهبود زیبایی و اصلاح طرح لبخند و افزایش اعتماد به نفس خود هستند.
طبق تحقیقات لبخند زیبا و دلنشین دومین فاکتور زیبایی صورت (اولین فاکتور چشم) است . طرح لبخند زیبا حاصل تلفیق اجزا صورتی و دندانی است . این اجزا شامل تناسب کلی شکل و پروفایل صورت با طرح لبخند،رنگ پوست صورت ،فرم لب ها و گونه ،فرم و طرح لثه، فرم، رنگ و موقعیت دندان ها می باشد. در واقع ترکیب این اجزا یک منحنی ایجاد می کند که به خط لبخند مشهور بوده و باعث ایجاد چهره دلنشین، شاد و مثبت خواهد شد.
مهم ترین مساله در طراحی لبخند تشخیص و طرح درمان درست است. این دانش و هنر متخصص زیبایی و پروتز است که صورت و لبخند هر شخص را آنالیز نموده و روابط میان اجزای صورت را به خوبی بشناسد، و بهترین طرح درمان را ارائه دهد.
طراحی لبخند مجموعه ی درمان هایی است که روی دندان ها یا لثه صورت می گیرد ،تا لبخند دلنشین ایجاد گردد. این درمان ها شامل لمینیت های سرامیکی، ونیر های کامپوزیتی ، بلیچینگ (سفید کردن دندان)، روکش های سرامیکی برای دندان های به شدت تخریب شده ، و ایمپلنت دندان جهت جایگزینی دندان های از دست رفته است. گاهی نیاز به یک جراحی لثه زیبایی هم وجود دارد . روش دیگر ارتودنسی است که بیشتر برای دندان های سالم تجویز می گردد.
طراح واقعی لبخند و سیستم جونده خداوند متعال است که برای هر شخص بر اساس فرم صورت و شخصیت او کاملا اختصاصی طراحی نموده و به بهترین نحو در فرم صورت هر شخص قرار داده است . مادامی که این ترکیب و هارمونی زیبا را دارید نیاز به درمان اندک و گاهی اصلا لزومی به تغییر طرح لبخند نیست .
در طراحی لبخند برخی درمان ها ضروری است ، مثلا در صورتی که میزان لثه و یا فرم آن نا مناسب باشد، یا دندان ها پوسیده و شکسته باشد برخی از درمان ها نیز اختیاری هستند ، مثل رنگ دندان که ممکن است دندان ها سالم اما دچار تغییر رنگ شده باشند.
لمینت دندان لایه ای است همرنگ دندان ها ، که برای اصلاح رنگ و یا اصلاح طرح دندان ها استفاده میشود. این روزها این درمان یکی از رایج ترین درمان های ترمیم زیبایی دندانپزشکی به شمار میرود. درحقیقت یک پوسته نازک سرامیکی ( چینی) به قطر ۰٫۵ میلیمتر است که دو برابر ضخامت یک پوسته تخم مرغ را دارد وبه کمک انواع باندهای رزینی ،همان چیزی که باعث چسباندن مواد کامپوزیتی به دندان میشود، روی دندان چسبانده میشود (باند میشوند).
برطرف نمودن لکه ها و تغییر رنگ ها (سفید کردن دندان با چینی) ، نامنظم بودن دندانها ، انحراف تاج دندان و بستن فاصله بین دندان ها با این روش به خوبی امکان پذیر است. استحکام این مواد از مواد رنگ دندان بیشتر بوده و پریدگی لبه دندانها را نیز به خوبی درمان میکند. این روش لمینت دندان برای افرادی که از تغییر رنگ مواد همرنگ و یا نازیبایی روکش های قبلی رنج میبرند بهترین درمان خواهد بود.
زیبایی ، شفافیت ، استحکام و نمای طبیعی (عدم شباهت به روکش های معمولی) از مزایای این روش درمانی لمینیت است. لمینت دندان بازیگران ایرانی و خارجی اکثرا با این روش است. رضایت از درمان ، زیبایی واستحکام آن در بین همه مراجعه کنندگان دیده میشود و لبخند زیبا بهترین هدیه ای است که این مراجعه کنندگان دریافت میکنند
. مزایا لمینت سرامیکی دندان
معایب لمینت دندان ( ونیرهای ) سرامیکی
کامپوزیت وینر که روشی تقریبا بدون ضرر برای زیبایی لبخندهای شما می باشد.درمانی ماندگار که می تواند لبخندی منحصر به فرد را برایتان به ارمغان آورد.خوشبختانه با پیشرفت های زیادی که در علم دندانپزشکی در دو دهه اخیر صورت گرفت شاهد بودیم که هر روز مواد جدیدتری برای ترمیم و زیبایی دندان ها ساخته می شد.امروزه با استفاده از کامپوزیت وینر می توان یکی از بهترین درمان ها را برای ایجاد لبخندی زیبا در بیماران انجام داد.
مزایای کامپوزیت ونیر
معایب کامپوزیت دندان
به فاصله بین دندانهادر اصطلاح پزشکی دیاستم گفته میشود. معمولا فاصله بین دندانهای جلو بیشتر اتفاق می افتد ولی در عین حال میتواند بین دندانهای دیگر فرد هم فاصله باشد. بستن فواصل میان دندانها گاهی اوقات تاثیر زیادی در ظاهر افراد می گذارد . زیرا این فاصله ها موجب منحرف شدن چشم فرد مقابل به سمت خود و در نتیجه توجه نکردن به چهره شخص میشود .
فواصل را به روشهای مختلفی می توان بست.
۱- ارتودنسی :
در بعضی شرایط که فاصله بین دندانها بسیار زیاد است و یا فضای بین دندان نا متقارن و غیر قرینه است روش ارتودنسی برای اصلاح آن توصیه می شود.
۲-لمینیت و یا کامپازیت ونیر :
در صورتی که تعداد فواصل بین دندانی زیاد باشد و همراه با مشکلات دیگر مثل : تغییر رنگ و یا مشکلات شکل و فرم دندانها باشد روش ایده آل برای اصلاح آن لامینیت و یا کامپازیت ونیر است .
۳- روش ترمیمی:
در صورتی که فاصله بین ۲ دندان باشد و مقدار آن کمتر از ۲ میلی متر باشد می توان با روش ترمیمی و یا پر کردن مشکل را اصلاح نمود. در این روش فاصله بین دو دندان تقسیم بر ۲ می شود و نصف این فاصله با استفاده از مواد همرنگ دندان یا کامپوزیت به عرض هر یک از دندانهای مجاور اضافه میشود تا فاصله بسته شود.
بليچينگ يعنی سفید کردن دندانها بوسيله مواد خاص اکسید کننده مثل پر اکسید هیدروژن. مواد اکسید کننده به داخل ساختار کریستالی میله مانند مینای دندان نفوذ کرده و رنگیزههای رسوب کرده در بین هرمهای مینائی را اکسید میکنند.با گذشت زمان نفوذ مواد اکسید کننده به داخل عاج دندان که در لایه زیرین مینا قرار داردنیز صورت گرفته و رنگ آن نیز روشن تر میشود.
در سالهای اخیر محصولات زیادی نیز برای سفیدکردن در داروخانهها وسوپرمارکتها ارائه میشوند که غلظتی کمتر از ده درصد دارند وبه علت نظارت نداشتن دندانپزشک بر مراحل درمان استفاده از آنها توصیه نمیگردد.
انواع بلیچینگ
۱- یک روش بلیچینگ ، بلیچینگ در خانه (Home Bleaching) می باشد. دندانپزشک، قالب مخصوص را برای بیمار تهیه کرده و همراه با ژل مخصوص بلیچینگ با غلظت خیلی کم ، به بیمار تحویل می دهد تا در منزل استفاده کند.
۲- روش دیگر بلیچینگ ، بلیچینگ در مطب (Office Bleaching) می باشد که توسط دندانپزشک در مطب انجام می گردد و بسیار موثرتر است چون ژل مخصوص بلیچینگ، با غلظت خیلی بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد.
۳- ولی مطمئن ترين و موثرترين روش بليچينگ ، بليچينگ در مطب (آفیس بلیچینگ) بــا استفاده از دستگاه اشعه مخصوص بلیچینگ ، با مراقبت و حفاظت دقيق دندانپزشك می باشد.
روش بليچينگ با دستگاه، در مطب: دندانپزشك ابتدا با ژل مخصوص محافظ لثه ، تمام لثه اطراف دندانهای جلو را به منظور محافظت می پوشاند. لب بيمار نيز به وسيله دهان بازكن مخصوص كنار زده شده و كاملا محافظت می شود.
سپس ژل مخصوص بليچينگ كه ژل پراكسيد هيدروژن ۳۷ درصد می باشد با دقت روی سطوح بيرونی دندان های جلو گذاشته می شود و بعد از آن با دستگاه مخصوص بليچينگ كه توليد اشعه با فركانس بالا و آبی رنگی می كند ، به ژل گذاشته شده روی دندان ها اشعه تابانده می شود. و اين عمل با دقت لازم چند مرتبه تكرار می شود. اين اشعه باعث فعال شدن زياد ژل بليچينگ و تاثير سريع آن می شود بطوری كه در يك جلسه حدودا يك ساعته ، درمان بليچينگ با موفقيت به اتمام می رسد.
ميزان اثر بليچينگ: بليچينگ باعث سفيد و روشن تر شدن دندان ها به اندازه ۲-۳-۴ درجه می شود.
البته ميزان سفيد شدن دندان ها بسته به جنس دندانها و نوع بدرنگي دندانها در افراد مختلف متفاوت است و در بعضی از بدرنگی ها تاثير بسيار زياد و شگرف می گذارد.
ضرر بليچينگ: بليچينگ در صورتی كه با روش اصولي و صحيح و دقت لازم انجام شود هيچگونه ضرر و اثر سوءء نخواهد داشت و كاملا بی ضرر است. بعد از بليچينگ ممكن است گاهی به طور موقت دندان ها يك مقدار حساسس شود كه پس از چند روز بهبود می يابد. استفاده از خميردندان های ضدحساسيت در اين گونه موارد توصيه می شود.
دوام بليچينگ: شما نبايد تصور کنيد يک بار که دندان هايتان را سفيد کرديد هيچ وقت ديگر به سفيد کردن آنهاا احتياج نخواهيد داشت. سفيد کردن دندان ها آثار هميشگی ندارد ولی دندان ها معمولا چند سالی سفيد باقیی خواهند ماند. حفظ نتايج درمانی به اين مساله بستگی دارد که شما پس از سفيد کردن دندان هايتان، چقدر توصيه های ايمنی را رعايت کنيد. نوشيدن زياد قهوه و چاي پر رنگ ، کشيدن سيگار، استفاده زياد از نوشابه های رنگی و عدم توجه به بهداشت دهان و دندان ، از عواملی هستند که باعث می شوند مدت زمان دوام بلیچینگ کمتر شود.
ایمپلنت فوری از لحاظ تکنیک کارگذاری و شرایط موجود با ایمپلنت های دیگر متفاوت است بدین معنی که اگر طول و عرض استخوان مناسب باشد و تراکم استخوان هم ایده ال باشد نیاز نیست برای کاشت پروتز ۳ ماه صبر کنیم در روز جراحی پروتز موقت نصب می شود یعنی بعد از ۳ تا ۵ ماه با پروتز فاینال تعویض می شود
مزیت این پروتز اولیه این است که از مواد پلاستیکی سبک ساخته میشود و از جنس فلز یا پرسلن نیست و کمی کوتاهتر است که فشار کمتری ایجاد کند تا زمانی که جوش خوردن ایمپلنت اتفاق بیفتد (۳تا ۵ماه). در کاشت ایمپلنت فوری گیر اولیه استخوان باید به ۶۰ تا ۷۰ نیوتن برسد اما درشرایط عادی این گیر ۲۵ تا ۳۰ نیوتن است. اگر تراکم استخوان مناسب نباشد نمیتوان این ۶۰ نیوتن فشار را به ان وارد کنیم و در واقع ایمپلنت فوری تلقی نمیشود.
مزایای ایمپلنت فوری
ایمپلنت فوری بیشتر برای دندانهای جلویی استفاده میشود که درزیبایی بسیار حائز اهمیت هستند و احتیاج به جایگزینی فوری داریم که فاز بی دندانی نداشته باشیم. در دندانهای کرسی فقط درصورتی که گروهی باشند این کار را انجام میدهیم در این مورد اگر بی دندانی به صورت تک دندان باشد با وجود ۶۰ نیوتون فشار هم به صلاح نیست این کار انجام شود در نهایت تمام اینها بستگی به شرایط فرد دارد لازم به ذکر است که پروتز ثابت خیلی محکم است و برای استفاده ۱۵ تا ۲۰ سال ساخته می شود و چون ایمپلنت جوش نخورده نمیتوان این فشار را به استخوان آن وارد کرد و حتما نیاز به یک پروتز سبک است تا زمانی که کاملا استخوان جوش بخورد از مزایای دیگر این پروتز موقت قابل سایش بودن آن است که باعث میشود فشارهای حاصل از جویدن به خود پروتز وارد شود نه به ریشه دندان زیرا که برای جوش خوردن استخوان باید هیچ حرکتی وجود نداشته باشد بنابراین وارد شدن فشار به ناحیه میتواند منجر به جوش نخوردن ایمپلنت شود. در واقع با از بین رفتن این پروتز موقت هیچ آسیبی به ایمپلنت وارد نمیشود.
دیگر موارد ایمپلنت فوری زمانی است که تعداد زیادی دندان درکنار هم از دست رفته باشد یا به طور مثال یک فک کامل بی دندان وجود داشته باشد در این شرایط تمامی نواحی بی دندانی ایمپلنت شده و در روز جراحی توسط یک پروتز موقت بهم متصل می شود این باعث شده که ایمپلنتها به هم متصل و در اصطلاح کلاف شوند که خود به خود در ثبات ریشه ها کمک کرده و جلوگیری از تکان خوردن احتمالی می شود با این شرایط می توان امیدوار بود که ریشه ها در جایگاه استخوانی خود ثابت شده اند و احتمال جوش خوردن تا حد بالایی زیاد می شود و پس از گذشت ۳ تا ۵ ماه که لثه شکل نهایی خودش را پیدا کرد میتوان پروتز موقت را با دائمی جایگزین کرد.
معایب ایمپلنت فوری
ایمپلنت فوری ۱۰ تا ۱۵ درصد امکان موفقیت درمان ایمپلنت را کاهش میدهد و ما این روش را به کسانی پیشنهاد میکنیم که اصلا قادر به تحمل فاز بی دندانی نیستند و درشرایط ایده ال استخوانی نیاز دارند که همزمان با کشیدن دندان ایمپلنت و پروتز موقت هم داشته باشند.
سابقا زمانی که بیماران دندانهای خود را به طور کامل از دست می دادند چاره ای جز استفاده از دست دندان نداشتند. لق خوردن و عدم کارایی جویدن از مشکلات معمول بود. بیشترین مشکلی که از طرف بیماران در مورد دنچر ( دست دندان ) عنوان می شود عدم وجود گیر یا به اصطلاح لق خوردن است کهبیشتر در فک پایین اتفاق می افتد. این مشکل تا حدود زیادی با ایمپلنت حل می شود. در واقع علت اصلی و تاریخچه ابداع ایمپلنت به تلاش برای حل مشکلات بیماران بی دندانی بر می گردد.
یکی دیگر از مزایای ایمپلنتها جلوگیری از تحلیل پیشرونده استخوان در اثر از دست دادن دندانهاست. همان طور که می دانید استخوان در بر گیرنده دندان با از دست
رفتن دندانها به تدریج دچار تحلیل می شود. و به همین علت است که توصیه می شود در اسرع وقت بعد از دست دادن دندان، با ایمپلنت جایگزین شود.
ایمپلنتی جهت درمان بی دندانی کامل روشهای متعددی است. یکی از روشهای قدیمی، دست دندانها بودند، که فرد مشکلات زیادی با آن داشت از جمله لقی و عدم کارایی جویدن. با پیشرفت علم و اختراع ایمپلنت، افراد بی دندان کامل بیشترین استفاده را از درمانهای ایمپلنت می کنند.
یک فرد بی دندان کامل فقط با هشت ایمپلنت در فک بالا و هشت ایمپلنت در فک پایین می تواند مانند یک فرد جوان از لحاظ زیبایی و کارایی جویدن باشد. در واقع به ازای هر دندان یک ایمپلنت نیاز نیست و با چهارده الی شانزده عدد ایمپلنت می توان بیست و هشت عدد دندان را جایگزین کرد. به عبارتی دیگر، درمان بازسازی کامل دهان به صورت ثابت بر پایه ایمپلنت زندگی دوباره به فرد می بخشد.
پروتز ایمپلنت در ناحیه زیبایی در ناحیه قدامی دهان که در لبخند نقش به سزایی دارد و در صورت اشتباه در جهت و شیب ایمپلنت می تواند بسیار مشکل ساز باشد. دقت در انجام مراحل جراحی و پروتز ایمپلنت بیش از هر زمان دیگری اهمیت خود را نشان می دهد.
از دست دادن دندانهای جلویی معمولا به علت تصادف، یا زمین خوردن پیش میاید و بازسازی آن دقت و مهارت مضافی نیاز دارد.
آسیب دیدگی و پوسیدگی دندان از جمله عوامل شایع در از بین رفتن دندان هاست . می توان اجزای مصنوعی بدن را پروتز نامید منظور ازاین اصطلاح در دندان پزشکی همان دندان های مصنوعی است .این پروتز ها را می توان به انواع مختلفی دسته بندی کرد .روکش های ساده که برای ترمیم و اصلاح عیوب یک دندان به کار رفته تا پروتز های کامل که می تواند یک جایگزین برای تمامی دندان ها باشد .اگر بخواهیم پروتز ها را به طور دقیق دسته بندی کنیم ،می توان گفت به دو گروه پروتز ثابت و متحرک وجود دارند و دندان پزشک به دلایل پزشکی و همچنین زیبایی این روش ها را برای بیماران به کار می برد .افرادی که نمی توانند مواد غذایی را به راحتی را بجوند و همچنین افرادی که از ظاهر دندان خود رضایت ندارند. همگی می توانند کاندیدای مناسبی برای پروتز دندان باشند .
پروتزی که با چسب های مخصوص به دندان و یا دندان های پایه ثابت می شود پروتز ثابت می گویند. برای گذاشتن این پروتز به بریج یا همان پل و روکش نیاز داریم.به این صورت که پس از تراشیدن دندان روکش بر روی دندان گذاشته شده و بریج بر روی دندان های پایه کناری سوار می شود.اگر بخواهیم به شرح ساده تر بریج بپردازیم می توان گفت زمانی که یک و یا حتی چند دندان به دلایل مختلفی آسیب دیده باشد برای ترمیم آن از بریج استفاده می شود به این صورت که از دندان های کناری دندان های از بین رفته استفاده می شود برای مثال اگر بیماری دندان هفت خود را از دست داده باشد با استفاده از به کار گیری دندان های شش و هشت به عنوان پایه، دندان هفت اصلاح می شود در ابتدا دندان های شش و هشت تراشیده شده و سپس بخش میانی که به آن بریج می گویند نقش یک جایگزین دندان را بازی می کند.
پروتز های متحرک خود به دو دسته پارسیل و کامل تقسیم بندی می شود. برای توضیح پروتز پارسیل می توان گفت :
پارسیل حاوی چند دندان که به یک پایه پلاستیکی که شبیه به لثه است ،متصل شده است این چند دندان با یک اسکلت فلزی به یکدیگر وصل شده اند ،متخصص می تواند پروتز پارسیل را با گیره های فلزی به دندان های طبیعی بیمار متصل کند این اتصالات به وضوح دیده نشده و از لحاظ زیبایی اختلالی ایجاد نمی کند .در نهایت برای اینکه پروتز پارسیل با دندان های طبیعی هماهنگی بهتری داشته باشد از روکش بر روی آنها استفاده می شود.
مراقبت از پروتز های متحرک
نگهداری از پروتزهای متحرک در رضایت مندی بیمار از انجام پروتز نقش مهمی دارد .پروتز ها باید صحیح استفاده شده و مراقبت از آنها به درستی انجام شود .
بهتر است برای اینکه به پروتزها عادت کنید در روزهای اول حتی هنگام خواب دندان را خارج نکنید.
حداقل دو بار مسواک در طول روز بزنید.
زمان تمیز کردن پروتزها دقت داشته باشید که از دستتان نیفتد.
از مسواک های مخصوص دندان مصنوعی استفاده کنید و سطوح خارجی و داخلی،لثه و مخاط درون دهان همگی با شست و شو تمیز شود.
دندان مصنوعی خود را هر چند وقت یک بار در داخل محلول ضدعفونی کننده قرار دهید دراین زمان بافت لثه نیز استراحت می کند.
پروتز ها باید در محیط مرطوب قرار بگیرند در صورت عدم استفاده ، آنها را داخل محلول و یا آب نمک قرار دهید .
ممکن است به دلیل التهاب بافت داخل دندان ها پروتز در جای مناسبی ثابت نشود بعدداز پروتز بایدملاقت های منظم یا دندان پزشک خود داشته باشید تا این مشکل برطرف شود .
پروتز های کامل به دو نوع فوری و معمولی وجود دارند که پروتز های فوری را پس از کشیدن همه دندان هایی که در دهان وجود دارد بلافاصله قرار می دهند .دندان پزشک از قبل با اندازه گیری های لازم قالب دهان بیمار را فراهم کرده است .در این روش بیمار حتی مدت زمان اندکی هم بی دندانی را تحمل نمی کند چون ممکن است لثه ها و استخوان ها بعد از کشیدن دندان ها تحلیل پیدا کنند شاید بیمار به ترمیم احتیاج داشته باشد .اما در پروتز های کامل معمولی بعد از کشیدن دندان ها و پس از گذشت شش تا هشت هفته و بهبودی بافت ها پروتز در دهان بیمار قرار داده می شود.
چگونگی کاشت ایمپلنت دندان بستگی به شرایط شما دارد، به عبارت دیگر اگر شما استخوان کافی برای حمایت از آن را ندارید، ممکن است بتوانید از روش های ترمیم استخوان برای درمان لق شدن دندان و رفع مشکل خود استفاده کنید. این روش درمانی یک روش رایج است که در اصطلاح پیوند استخوان یا حجیم سازی نام دارد. اگر پیوند استخوان انجام شود، شما بین چهار تا هشت ماه برای درمان قبل از کاشت دندان در استخوان فک خود زمان نیاز دارید.
سینوس لیفت یا جراحی بالابردن سینوس چیست؟
سینوس چیست؟
سینوسها حفرات تنفسی هستند که در قسمتهای مختلفی از استخوانهای سروصورت وجود دارند.
سینوس ماگزیلری(فک بالا) یکی از این حفرات میباشد.
سینوسهای ماگزیلری درست در بالای دندانهای آسیای بزگ و کوچک قرار دارند و حتی گاها ریشه ی این دندانها داخل سینوس قرار میگیرند.
درباره سینوس لیفت بایست بدانید:
جراحی سینوس لیفت چگونه انجام می شود؟
لمینیت بدون تراش پوسته سرامیکی بسیار نازک به ظرافت لنز چشمی با استحکام دندان طبیعی است که بدون تراش روی سطح بیرونی دندان چسبانده می شود.
موارد کاربرد لمینیت دندان : اصلاح خط لبخند، بستن فواصل بین دندانی، اصلاح رنگ دندانها، اصلاح فرم و شکل دندانها، اصلاح روکش ها و پر کردگی های نازیبا و بد شکل و نامناسب قبلی، اصلاح فرسایش ناشی از سن
لمینیت بدون تراش (Lumineers) ساخت لابراتوار شرکت معظم Denmat آمریکاست که تاکنون سه دوره متوالی جایزه بهترین محصول زیبایی دندانپزشکی امریکا را به دست آورده است.
روش کار لمینیت بدون تراش فقط طی ۲ جلسه:
جلسه اول: قالبگیری با مواد سیلیکونی صورت می گیرد و قالب به لابراتوار شرکت امریکایی ارسال می گردد. ظرف مدت ۴-۳ هفته پروتز در بسته بندی مخصوص همراه با کارت گارانتی بین المللی ۵ ساله ارسال می گردد.
جلسه دوم: لمینیت دندان با مواد مخصوص کمپانی با کیت اختصاصی مربوط به LUMINEERS روی دندانهای بیمار (حتی بریج، روکش و پر کردگی فلزی) نصب می شود. مزایای این روش در مقایسه با لمینت عادی، سرعت عمل و عدم اتلاف وقت بیمار و پزشک، عدم تراش (یا تراش بسیار جزئی) بافت دندانی سالم، شکل آناتومیک، رنگ وshade شفاف و بسیار طبیعی در حالی که فقط ۲۰-۳۰% بیشتر از لمینت عادی برای بیمار هزینه دارد.